tiistai 30. kesäkuuta 2015

Ei otsikkoa tänään

En tiedä miten päin olisin. Ahdistaa ja on levoton olo. Samanaikaisesti tuntuu etten jaksa mitään, mutta kuitenkin on sen verran energiaa etten pysty olemaan paikallani.
Energiasta huolimatta en saa mitään aikaiseksi. No kylppärin sain siivottua, siihenkin meni tunti koska tein kaikkea muuta yhtäaikaa. Nyt taas pelottava pesukone vauhdissa :(

Oltiin aikeissa äidin kanssa tänään mennä heittämään talviturkit järveen, mutta sääsetä oli kuulemma luvannut tälle päivälle vesisadetta ja ukkosta. Vielä ei sada eikä ukkosta.

Porukat lähtee perjantaina maalle ja ovat siellä varmaankin pari viikkoa. Mäkin haluaisin maalle, mutta en mä halua jättää kissoja niin pitkäksi aikaa yksin, vaikka täällä hoitaja kävisikin niin silti tuntuu pahalta jättää ne "turhaan" yksin.

Torstaina tulee porukkaa kotikäynnille. AHDISTAA!! En millään haluaisi enkä jaksaisi.
Täällä on niin sotkuistakin, pitäisi vähän siivota ennen kun tänne voi ketään päästää ja mua ei vois vähempää kiinnostaa.

Ääh.. ihan tyhmä olo. Vähän sekava.. just ku tekis mieli lähteä johonkin ja tehdä jotain, mutta sitten toisaalta ei ole virtaa edes siihen siivoamiseen.

Näh. Ei tuu tästä kirjottamisestakaan nyt yhtään mitään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempi jos käynnistäs jäljen jätät.