tiistai 27. tammikuuta 2015

Käynti eläinlääkärissä

Eilen tuli käytyä eläinlääkärissä ja nyt mun hauvani on ekaa kertaa ikinä antibioottikuurilla. Torstaina se alkoi taas juomaan ja pissailemaan, herätti mut yöllä ulos ja pissa oli punertavaa. Eilen aamulla sitten soitin eläinlääkäriin ja illalla käytiin. Tuli muuten ekaa kertaa otettua eläimeltä pissanäyte. Se oli aika haasteellista sen vuoksi, että herra koira ei suostunut alkuun nostamaan jalkaa, se vaan katsoi minua että mitä tuo akka oikein duunaa. Mutta lopulta näyte saatiin ja siinä oli paljon punasoluja.
Eläinlääkäri ultrasi rakon eikä siinä näkynyt mitään ylimääräistä. Alkuun hän sanoi että leikatulla uroskoiralla on harvoin virtsatulehdusta, mutta se on mahdollista ja Nallen kohdalla todennäköistä. Saatiin tosiaan sitten antibiootit ja nyt on koira 10 päivän kuurilla. Eläinlääkäri sanoi että on tosi hyväkuntoinen ja hyvin hoidetun oloinen vanhus.  :)







Olo on todellakin helpottunut, ettei ollut tuon vakavammasta jutusta kyse, olin yhtä hymyä kun tulin koiran kanssa kotiin. Nallelta otettiin nyt myös ekaa kertaa labrat ja se huusi suoraa huutoa :( Poika pelkää neuloja vielä enemmän kuin minä. Siihen tuli kaksi hoitajaa pitämään kiinni ja varmuuden vuoksi laitettiin vielä kuonokoppakin.

Mutta nyt se on ohi ja paraneminen voi alkaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempi jos käynnistäs jäljen jätät.